Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سه شنبه آینده فاصله دو سیاره مریخ و زمین به اندازه ۳۵.۸ میلیون مایل و یا به عبارتی دیگر ۵۷.۶ میلیون کیلومتر از یکدیگر خواهد بود. به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، سه شنبه آینده فاصله دو سیاره مریخ و زمین به اندازه ۳۵.۸ میلیون مایل و یا به عبارتی دیگر ۵۷.۶ میلیون کیلومتر از یکدیگر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین در روز جمعه این سیاره سرخ درست در مقابل زمین قرار می‌گیرد، این بدان معناست که خورشید و مریخ دقیقا در جهت مخالف کره زمین قرار می‌گیرند و این پدیده زیبا را می توانند بخش‌های زیادی در سراسر جهان مشاهده کنند، در حال حاضر مریخ از حد معمول خود روشن تر، درخشان تر و بزرگ‌تر است.  

هم اکنون سطح مریخ کاملا با غبار پوشیده شده که این امر مانع دید تلسکوپ‌ها میشود. علاوه بر آن جو مریخ پر از گرد و غبار است و به همین خاطر مریخ نورد ناسا قادر به شارژ کردن پنل‌های خورشیدی خود نیست.

"خبر خوش در این شرایط آن است که گرد و غبار باعث انعکاس نور خورشید شده و میتوان این سیاره سرخ را شفاف‌تر رصد کرد" این جمله را هری آگن سن فضانورد دانشگاه عنوان کرده است.

جالب است بدانید که در سال ۲۰۰۳ کره زمین و مریخ در طی حدود ۶۰.۰۰۰ سال در نزدیک‌ترین موقعیت از هم یعنی ۳۴.۶ میلیون مایل (۵۵.۷) قرار گرفته بودند.

به گفته ناسا این پدیده تا سال ۲۲۸۷ رخ نمیدهد. این در حالی ست که در سال ۲۰۲۰ نزدیک‌ترین فاصله این دو سیاره از هم به ۳۸.۶ میلیون مایل (۶۲ میلیون کیلومتر) خواهد رسید.

براساس گزارش آسوشیتندپرس، ماه گرفتگی کامل در روز جمعه در استرالیا، اروپا، اسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی قابل رویت است و این پدیده زمانی به وقوع می پیوندد که خورشید، زمین و ماه هر سه دقیقا در یک راستا بگیرند که منجر به افتادن سایه کره زمین بر سیاره ماه میشود. این پدیده 1 ساعت و ۴۳ دقیقه طول خواهد کشید.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماه گرفتگی سیاره مریخ زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۱۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارما به سری A برگشت

تیم قدیمی و پرافتخار کالچو پس از سه فصل غیبت در سطح اول فوتبال باشگاهی ایتالیا به این رقابت‌ها برگشت. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پس از سه فصل دوری از سری A، تیم فوتبال پارما جواز بازگشت به سطح اول کالچو را به دست آورد. این اتفاق چهارشنبه شب و در پی تساوی یک - یک پارما در خانه تیم رده هجدهمی باری رخ داد که سبب شد شاگردان فابیو پکیا در سی‌و‌ششمین هفته از رقابت‌های سری B حاشیه امنیت سه امتیازی خود را در صدر جدول رده‌بندی حفظ کنند.

اتفاق مهمتر اما افزایش فاصله پارما با ونتزای رده سومی به 7 امتیاز در فاصله تنها دو هفته به پایان فصل جاری بود که ماندنش در دو رده نخست جدول برای صعود مستقیم به سری A را تضمین کرد.

پس از پارما تیم کومو با 71 امتیاز در رده دوم قرار دارد و این تیم نیز با کسب یک پیروزی دیگر صعودش را قطعی خواهد کرد. تکلیف سومین تیم صعود کننده به سری A پس از دیدارهای پلی‌آف میان تیم‌های سوم تا هشتم جدول مشخص خواهد شد.

بازی تیم‌های پارما و باری یک حاشیه جالب هم داشت که گلزنی والریو دی چزاره مهاجم تیم باری برای به تساوی کشاندن بازی بود که او را با 40 سال سن به مسن‌ترین گلزن تاریخ سری B تبدیل کرد.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • گزارش تلخ از جان باختن پدیده کنکور 1402
  • امشب شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل باشید
  • شهرداری ایروان مایل به همکاری با اصفهان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • حقایق پنهان درباره ماه
  • قصه فراق از تحصیل
  • کشف نخستین سیاره بی‌ستاره!
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین
  • پارما به سری A برگشت
  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی